Wie zijn wij?

Kees Matthijssen Tweewielers

Sinds 1998 is Kees Matthijssen kleinschalig begonnen met deze tweewieler zaak in het plaatsje Poortvliet in Zeeland. Dit was een noodgedwongen carrière switch ivm afkeuring van de rug van Kees Matthijssen, die daarvoor als bouwvakker door het leven ging.

 
 Sinds die tijd is er veel veranderd in huize Matthijssen. De kleinschaligheid ging verloren en langzaam aan, groeide deze fietsenzaak uit tot een inmiddels 200 vierkante meter grote en in de wijde omgeving bekende tweewielerzaak. Niet voor niets kan Matthijssen tweewielers dan ook met trots melden, altijd in het bezit te zijn van een voorraad nieuwe fietsen die al gauw oploopt naar zo’n 200 stuks. Dit aangevuld met een zeer ruime voorraad 2de hands fietsen, maakt het voor de consument mogelijk, altijd tot de juiste keuze te kunnen komen.
 
Vanaf 2021 ben ik helaas met de fietsenwinkel moeten stoppen door rugklachten en heb van onze winkel een museum en magazijn gemaakt met alles op Oldtimer brommer , motor en fiets gebied. Ik verzamelde al zo’n 25 jaar Oldtimer onderdelen en ben nu op zoek naar alles op dit gebied om mijn collectie completer te maken.

Lees een leuk artikel over Matthijssen Tweewielers in het oudste bromfietblad ter wereld.

Klik op het artikel hierboven of op het knopje hieronder om een leuk stukje over Matthijssen Tweewielers in het oudste bromfietsblad ter wereld te lezen.


Wenst u meer informatie over ons? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer: +31 648 25 76 70 of vul ons contactformulier in door op de onderstaande knop te klikken. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel en goed mogelijk te helpen!

23 jaar ervaring in de branche  |  Oldtimer brommers- en fietsen  |  Oldtimer brommer- en fietsonderdelen